Реальна річна процентна ставка — 44,26%, макс. строк кредитування до 500 000 грн — 25 років.

Отримання карти Монобанк Новою Поштою

З 29.04.20 постановою НБУ було дозволено відкриття рахунків для клієнтів без фізичного відвідування банку. Як відкрити рахунок в кращому мобільному банку Monobank дізнайтеся в нашій статті.

Отримати карту монобанк на Нову Пошту дистанційно

Вимоги до клієнта

Якщо ви ще не стали клієнтом monobank і хочете отримати карту дистанційно, розробники чудесного фінансового продукту вже продумали все за Вас! Все що від Вас потрібно, підходити під ряд параметрів для отримання віртуальної, а потім і пластикової карти:

  • Вік 16+ років;
  • Наявність телефону з ОС Android 4.4+ або iOS 10.3+;
  • Наявність стартових документів (Паспорт, ІПН).

Отримання карти Монобанк на Нову Пошту

  1. Після того, як Ви встановите програму на смартфон, вас попросять відправити фотографії документів (паспорт громадянина України та ідентифікаційний код Платника податків).
  2. Валідація (перевірка) документів займає у співробітників банку не більше доби (зазвичай не більше пари годин), після чого у вас буде доступ до вашої віртуальної картки Монобанк.
  3. Ви вже можете почати користуватися віртуальною карткою або за бажанням отримати пластикову її версію на найближче відділення Нової Пошти.

Таким чином, реєстрація і отримання доступу до клієнтського кабінет займає всього пару годин. Ви можете отримати посилання на реєстрацію прямо за цим посиланням або дізнатися більше про те, які ліміти має віртуальна карта і як їх зняти.

Обмеження на рахунки в monobank відкриті дистанційно

Віддалено відкриті рахунки мають деякі відмінності від класичних, відкритих в точках видачі:

  • Максимальний залишок за рахунками не може бути більше 40 000 гривень;
  • В місяць заборонено проводити видаткові операції на суму понад 40 000 гривень;
  • За рік заборонено проводити видаткові операції на суму понад 400 тисяч гривень.

Як прибрати ліміти

На щастя, ліміти дуже легко прибрати з ваших рахунків навіть дистанційно.

Всі обмеження можна прибрати за допомогою відеоідентифікації, яку можна запросити у технічної підтримки банку. Для цього вам знадобиться робоча фронтальна камера на смартфоні і за допомогою відеодзвінка співробітники mono розкажуть вам подальші інструкції.

Якщо ви не можете пройти відеоідентифікації, доведеться все-таки відвідати одну з точок видачі разом з вашим паспортом. Або ж користуватися продуктами Моно з вищепереліченими обмеженнями.

Переваги дистанційного отримання

Завдяки введенню дистанційній ідентифікації клієнта та отримання віртуальної карти, Ви зможете зареєструвати свій рахунок з будь-якого куточка нашої країни, маючи при собі тільки смартфон з доступом в інтернет. Втім як і з закордону!